Френският външен министър Катрин Колона заяви, че е от решаващо значение да

...
Френският външен министър Катрин Колона заяви, че е от решаващо значение да
Коментари Харесай

Париж: Путин е попаднал в капана на странна визия за света

Френският външен министър Катрин Колона съобщи, че е от решаващо значение да се поддържа канал за връзка с тези, които вземат решенията в Русия, като означи, че съветският президент Владимир Путин е попаднал в клопката на " странна визия " за света.

" Абсолютно считаме, че е от решаващо значение да поддържаме канал за връзка с тези, които вземат решенията в Русия, в това число с президента Путин ", съобщи Колона при визитата си във Вашингтон.

" Путин евентуално е изолиран в своята доста странна визия за света и метода, по който той може да бъде ръководен. Засилването на тази негова изолираност не би било добър вид. " - разяснява тя в Центъра за стратегически и интернационалните проучвания.

" Трябва да го чуем, когато загатваме нашия разбор и нашата оценка на грешките, които е позволил, и какво би могъл да направи, с цел да продължи в друга посока ", сподели още Колона.

Тя съобщи, че към момента се надява, че интернационалните старания ще доведат до основаването на демилитаризирана зона към Запорожката атомна електроцентрала в Украйна, която е най-голямата в Европа.

" Това е прекомерно рисково за света, с цел да се употребява като зона на военна борба ", сподели тя. /БГНЕС, АФП
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР